metalciler :)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
metalciler :)

MeTaLLiCa

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

korktuğunuz şeyler

2 posters
YazarMesaj
_-_ Deni
Misafir

korktuğunuz şeyler Empty
MesajKonu: korktuğunuz şeyler   korktuğunuz şeyler EmptySalı Ağus. 28, 2007 6:18 pm

ßa$LiiiM:
- Korku Filmlerinden
- Abidik gubidik TırsTırıcı Hİkayelerden Sad
- Karanlıqtan..
AqLıma Gelince Tekrar Yazarm
qisém
çoq pis a$ıq amk !
qisém

korktuğunuz şeyler Empty
MesajKonu: Geri: korktuğunuz şeyler   korktuğunuz şeyler EmptySalı Ağus. 28, 2007 7:28 pm

bizim burda bidene büyücü war adını tem olerek hatırlemiom Laughing bikaç sene önce ablam antalyaya gitmeden annem ablamı sabahın köründe uyandırmış heeeh... büyücünün adı aklıma geldi pasaklı birsen Laughing annem ablamı o kadına götürmüş bizim arkalarda oturuo o kadın Laughing herşei görebiliomuş fln... işde bnde böle şelerden tırsıntı oleorum Rolling Eyes Rolling Eyes napeem Laughing Laughing bide hırsız lafını duyduumda donuma işerim korkudan Rolling Eyes Laughing
https://gisem-lp.yetkin-forum.com
ésra
özel üye
ésra

korktuğunuz şeyler Empty
MesajKonu: Geri: korktuğunuz şeyler   korktuğunuz şeyler EmptyÇarş. Ağus. 29, 2007 11:56 am

karanlıkta yalnız olmaktan hani yeraltında metro varya orada istasyonlar var metro istasyonları metro yolundan geçerken yanımdann metro geçince başım dönüyo düşer gibi oluyorum anneme anne gel yanıma kurtar diyorum küçük bebeler gibi çünkü yürüyemiyorum o kadar bi de kardeşim bo radan beni karanlıkta korkutuyoo Embarassed Embarassed
qisém
çoq pis a$ıq amk !
qisém

korktuğunuz şeyler Empty
MesajKonu: Geri: korktuğunuz şeyler   korktuğunuz şeyler EmptyPerş. Ağus. 30, 2007 3:54 pm

ésra demiş ki:
karanlıkta yalnız olmaktan hani yeraltında metro varya orada istasyonlar var metro istasyonları metro yolundan geçerken yanımdann metro geçince başım dönüyo düşer gibi oluyorum anneme anne gel yanıma kurtar diyorum küçük bebeler gibi çünkü yürüyemiyorum o kadar bi de kardeşim bo radan beni karanlıkta korkutuyoo Embarassed Embarassed
Laughing Wink Wink Wink Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
https://gisem-lp.yetkin-forum.com

korktuğunuz şeyler
1 sayfadaki 1 sayfası